EștiSuperbă.ro

Testul pe care puțini l-a trecut: care este cea mai tânără femeie din fotografie?

Testul urmator a impartit internetul in doua, iar cei mai multi oameni nu au reusit sa dea raspunsul corect.

Intrebarea este simpla: dintre toate cele 4 femei, care crezi ca este cea mai tanara? Testul ofera si un indiciu, doamnele au intre 20 si 55 de ani.

Raspunsul, care este extrem de greu de ghicit, este urmatorul: cea cu numarul 3. De la stanga la dreapta, femeile au in ordine 54 de ani, 51 de ani, 45 de ani si 48 de ani.

Ce a vrut testul sa demonstreze este faptul ca, in zilele de astazi, nu iti mai poti da seama de varsta unei femei dupa lungimea parului sau stilul vestimentar.

Femeia moderna se adapteaza mereu trendurilor si ii place sa fie la moda, lasand la o parte stilul clasic, pe care il vedem la multi oameni de varsta a treia.

Alte teste: 

În lume, există Campionatul Internaţional al ghicitorilor care are loc în fiecare an din 1992. La Campionat participă oameni din întreaga lume. Înainte de a deveni campion, trebuie să rezolvi o mulţime de ghicitori şi enigme pentru a exersa.

Mai jos, vă prezentăm o listă cu 12 ghicitoare grele sau nu atât de dificile care vă pot ajuta să vă dezvoltaţi latura creativă şi să vă petreceţi timpul liber într-un mod productiv. Priviţi cu atenţie imaginile de mai jos şi încercaţi să aflaţi răspunsul corect:

1. Ce vezi în imaginea de mai jos în afară de un taur?

 

 

2. Care dintre cele două linii care apar în partea de jos a dreptunghiului sunt continuarea liniei de sus?

 

 

3. Separă copacii de mai jos în aşa fel încât să formeze 5 rânduri cu 4 copaci pe fiecare rând. Cum reuşeşti să faci asta?

 

 

4. Fără să modifici ordinea numerelor, pune semnul + sau – între ele ca să obţii rezultatul 100. Atenţie: poţi folosi semnele de maximum 3 ori.

 

 

5. Cu ce număr ar trebui înlocuit semnul întrebării din al 6-lea pătrat?

 

 

6. Suma vârstei tatălui şi a fiului său este 66. Vârsta tatălui e formată din aceleaşi numere ca vârsta fiului, numai că sunt inversate. Ce vârstă are fiecare dintre ei?

 

 

7. Câte cuburi sunt în imaginea de mai jos?

 

 

8. Ai un rând format din 3 pahare pline şi 3 pahare goale. Cum poţi să le alternezi mutând doar un singur pahar?

 

 

9. Ai invitat 7 persoane la petrecerea de ziua ta. Cum poţi să tai un tort rotund pentru 8 oameni, inclusiv tu, cu doar 3 tăieturi?

 

 

10. Unul dintre cele două ceasuri de mai jos este real, iar celălalt este de jucărie. Cum poţi să faci deosebirea între ele?

 

 

 

11. Ce număr trebuie să fie în ultimul triunghi mov din imaginea de mai jos?

 

 

12. O femeie este ucisă în baia unui restaurant. Uită-te cu atenţie la imaginea de mai jos. Poţi să descoperi cine e asasinul?