EștiSuperbă.ro

Vecina mea a rămas gravidă la 16 ani. A fost scandal mare cu părinții ei. Nu știam cum s-o ajut

Vecina mea a rămas gravidă la 16 ani. A fost scandal mare cu părinții ei. Nu știam cum s-o ajut, așa că am sunat-o pe mama. Ce mi-a zis ea atunci a fost o lecție pentru toată viața. ȚINEȚI MINTE: ”Când copilul are o problemă, închide gura și…”

“Vecina de vis-a-vis mi-a spus de o scenă teribilă pe care a pățit-o cu fiica ei adolescentă. Fata ei rămăsese însărcinată și au acuzat-o în fel și chip: Cum ai putut să ne faci asta? Cum s-a întâmplat așa ceva? Mi-era milă de ei și de suferința fetei. Părinții se simțeau trădați și adolecenta făcuse o greșeală. Mă tot măcinam, gândindu-mă cum să-i ajut.

Nici măcar nu am reușit să dorm în noaptea aia. Dimineața am sunat-o pe mama să mă ajute li ea mi-a adus aminte o vorbă pe care o auzeam mereu în casă când eram mică. Când copilul are o problemă, închide gura și deschide brațele.

Am aplicat acest lucru și în relațiile cu copiii mei și am ajuns să am multă răbdare cu ei. Mi-am adus minte de o întâmplare cu fiica mea.

Avea 4 ani și se juca. A spart o lampă și m-am enervat. Am început să țip la ea să fie mai atentă. Și am văzut ceva la ea… teamă în ochii ei. Groază! Se îndepărta de mine tremurând. Atunci mi-am adus aminte de vorbele mamei: „când copilul are o problemă, închide gura și deschide brațele„. Așa că am depărtat brațele și am așteptat.

M-a îmbrățișat și a zis că îi pare rău. Dar, de fapt, rău îmi părea mine. Mă simțeam groaznic. Era să o fac pe fiica mea să creadă că lampa e mai importantă ca ea!

Mi-am cerut iertare și i-am explicat că oamenii sunt mai importanți ca lucrurile și că mă bucur că nu s-a tăiat.

Când au crescut și s-au făcut adolescenți, am respectat tot tehnica mamei. Mi-am ținut gura și copiii au venit la mine. Admiteau singuri că au greșit și știau că mama o să-i iubească oricum.

Au crescut dar vin la mine când au o problemă. Fiul m-a sunat într-o seară spunându-mi că a făcut o gafă. L-am chemat acasă să vorbim. L-am ascultat cam o oră și la final m-am ridicat să-l iau în brațe. Îmbrățișarea lui a fost puternică.

– Mulțumesc, mamă! Știam că o să mă ajuți să rezolv lucrurile!

Incredibil cât de deșteaptă devin când închid gura și îmi deschid brațele.”

Ea a purtat LĂNȚIȘORUL pe care i l-a dat IUBITUL timp de un an și jumătate, ZILNIC, dar apoi a descoperit COMPARTIMENTUL SECRET dinăuntru. Când a văzut CE ASCUNSESE în el a început să plângă

Anna a știut că acel lănțișor lucrat anual pe care iubitul ei i l-a dăruit la aniversarea de un an a relației lor a venit din inimă, și, pentru a-i demonstra că îi apreciază iubirea și devotamentul, Anna l-a purtat zi de zi timp de un an, l-a luat chiar și în vacanțe pe oriunde au mers.

Fotografiile pe care le-au făcut în următorul an și jumătate arată în detaliu acest lănțișor special, chiar și când e acasă și lucrează la un tablou, sau mângâie pisica, sau când stă în zăpadă împreună cu câinii.

Dar ceea ce nu știa Anna era că acel colier lucrat manual ascunde un secret pe care Terry, iubitul ei, de-abia aștepta ca momentul potrivit să vină, pentru a i-l dezvălui.

Cei doi și-au dorit mereu să meargă în peștera Smoo, pe coasta de nord a Scoției, și acela a fost locul unde Terry i-a arătat ce purtase ea de fapt la gât în tot acest timp. După ce a făcut câteva poze, a luat un cuțit și, tăcut, a tăiat sigiliul care ținea lipite cele două jumătăți ale lănțișorului. Apoi a setat camera foto și a intrat și el în cadru alături de ea, la intrarea în peșteră.

,,Oh, mai bine ți-aș da lănțișorul înapoi”, i-a spus, și l-a deschis, arătându-i ce fusese în el în tot acest timp: un inel de logodnă. ,,Smoo” înseamnă în limba nordică veche ,,ascunzătoare”, așa că nu putea alege un loc mai potrivit pentru a o cere în căsătorie.

Anna a fost emoționată până la lacrimi de faptul că prietenul ei a știut după un an de relație că ea este aleasa. Privește acest material video despre locurile prin care a călătorit acest simbol al dragostei acestor doi tineri: